Justine Henin luistert comeback op met zege

HeninDe officiële comeback van Justine Henin is een succes geworden. Nadat ze eerder al enkele demonstratiepartijen speelde, maakte de Waalse vandaag haar rentree in een officieel toernooi. In de eerste ronde van het WTA-toernooi in Brisbane schakelde Henin de Russin Nadia Petrova uit. In een spannende partij werd de mondiale nummer 20 met 7-5 en 7-5 geklopt. Petrova was in Brisbane als tweede geplaatst. Henin werd toegelaten met een wildcard.

Een andere Belgische speelster, Yanina Wickmayer keerde ook terug in het wedstrijdcircuit. Zij is vrijgesproken nadat ze geschorst was wegens het ontbreken van de noodzakelijke where-abouts. Wickmayer speelt deze week in Auckland. In Nieuw-Zeeland was ze in de eerste ronde een maatje te groot voor Julia Gorges. De speelster uit Duitsland verloor in twee sets.

Lees ook:Brisbane krijgt gewenste confrontatie tussen Henin en Clijsters
Lees ook:Justine Henin hervat tennisloopbaan tegen Nadia Petrova
Lees ook:Kim Clijsters wipt op wereldranglijst over Yanina Wickmayer
Lees ook:Nadia Petrova zet Kim Clijsters in derde ronde te kijk
Lees ook:Ontbrekende whereabouts nekken Wickmayer en Malisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>