Robin Haase in kwalificaties challengertoernooi Helsinki

HaaseRobin Haase probeert zich dit weekeinde te plaatsen voor het hoofdtoernooi van het grote challengertoernooi in Helsinki. In de Finse hoofdstad wordt komende week 106.500 dollar aan prijzengeld. Haase dient zich via de kwalificaties te plaatsen voor het hoofdschema. Inmiddels heeft de loting plaatsgevonden en de Hagenaar is gekoppeld aan de Brit Jonathan Marray. Er zijn drie kwalificatierondes.

Ook Antal van der Duim is aanwezig in Finland. De Fries treft thuisspeler Max Wennakoski in de eerste ronde van het kwalificatieschema.

Aan de andere kant van de wereld zal Jesse Huta Galung in actie komen. De Nederlander speelt in het Japanse Toyota (35 duizend dollar) mee. Onze landgenoot is rechtstreeks toegelaten tot de hoofdtabel en heeft goede perspectieven om de tweede ronde te halen. Hij is namelijk in de eerste ronde gekoppeld aan Hiroki Kondo. De Japanner is met een wildcard toegelaten tot de challenger. Kondo is de mondiale nummer 526.

Lees ook:Jesse Huta Galung breekt de ban in Toyota
Lees ook:Huta Galung kan geen potten breken in tweede ronde Toyota
Lees ook:De Bakker zakt twee plaatsen op nieuwste ATP-lijst
Lees ook:Thiemo de Bakker schuift weer plaatsje op
Lees ook:Thiemo de Bakker naar 73e plaats op wereldranglijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>