Novak Djokovic en Andy Roddick naar laatste 32

Waar bij de vrouwen de nummers 4 en 5 van de plaatsingslijst in de tweede ronde van de US Open werden uitgeschakeld, daar zijn de mannen ‘gewoon’ doorgegaan. Novak Djokovic bereikte zonder veel problemen de de laatste 32 door een overwinning op Carsten Ball uit Australië. Het pleit van Ball werd met 6-3, 6-4 en 6-4 beslecht.

Andy Roddick (foto) had twee games minder nodig om de derde ronde te bereiken. Zijn partij tegen de Fransman Marc Gicquel eindigde in 6-1, 6-4 en 6-4 voor de Texaan, de laatste winnaar van de US Open (2003) die niet de naam van Roger Federer draagt. Roddick treft in de derde ronde landgenoot John Isner, Djokovic gaat proberen om de verrassende zegereeks van de Amerikaan Jesse Witten te stuiten.

Andere favorieten Rafaël Nadal, Andy Murray en Juan Martin del Potro spelen later vandaag hun partij in de tweede ronde.

Lees ook:Landgenoot stuurt Andy Roddick naar huis
Lees ook:Roddick en Hewitt overtuigend naar tweede ronde US Open
Lees ook:Isner en Mahut kunnen het ook in 1 uur en 18 minuten
Lees ook:Toptennisssers maken kort na elkaar hun rentree
Lees ook:Olympische Spelen: Federer, Djokovic en Murray in straight sets naar de halve finales

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>