Kim Clijsters en Serena Williams boeken zege

Kim Clijsters heeft de derde ronde van het WTA-toernooi van Toronto bereikt. In de tweede schifting klopte de Vlaamse tennismoeder de 20-jarige Viktoria Azarenka, de nummer 9 op de wereldranglijst. De rechtshandige speelster uit Wit-Rusland moest na drie sets haar meerdere erkennen in Clijsters. Het werd 7-5, 4-6 en 6-1. Bij de laatste 32 speelt de Belgische tegen Jelena Jankovic uit Servië.

Ook Serena Williams bereikte de derde ronde. Het pleit van de onbekende Jaroslova Sjvedova uit Kazachstan werd met 6-3 en 6-2 beslecht. Dankzij de zege is Williams inmiddels zeker van een ticket voor de WTA Masters, die eind oktober in Doha gespeeld worden. De beste acht tennissters mogen aan dit toernooi deelnemen. Williams is de tweede speelster die zeker is van deelname aan het toernooi. Dinara Safina verzekerde zich eerder al van een ticket.

Lees ook:Kim Clijsters opent US Open, Roger Federer ook in actie
Lees ook:Jankovic mag ticket voor WTA Championships boeken
Lees ook:Kim Clijsters wipt landgenote Flipkens uit US Open
Lees ook:Kim Clijsters vloert Venus Williams in New York
Lees ook:Venus Williams en Azarenka zeker van ticket voor WTA Championships

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>