Sombere Nadal verwacht moeilijk einde van tennisjaar

Rafaël Nadal lijkt weinig enthousiast over het restant van het tennisjaar. Dat meldden diverse media. De tennisser van Mallorca zou onder meer gezegd hebben dat de ‘rest van het seizoen moeilijk wordt’. Volgens Rafa komt het doordat het na 1 of 2 maanden afwezigheid moeilijk is om weer in het ritme te komen. Nadal kwam na zijn verlies (4e ronde tegen Söderling) op Roland Garros niet meer in actie vanwege problemen met zijn knie. Naast het verliezen van zijn titels op Roland Garros en Wimbledon is Nadal ook de nummer 1 positie op de wereldranglijst kwijt aan Roger Federer. Nadal heeft inmiddels de training hervat en wil begin augustus zijn rentree in het circuit maken. Hij is van plan om deel te nemen aan de Montreal Masters.

Lees ook:Rafael Nadal kondigt rentree aan
Lees ook:Franse tennisser en vriend Rafaël Nadal plotseling overleden
Lees ook:Niet Radwanska, maar Azarenka is maandag de nieuwe nummer 1
Lees ook:Toptennisssers maken kort na elkaar hun rentree
Lees ook:Roger Federer opent tennisjaar met verlies; Rafaël Nadal wint wel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>