Rafael Nadal kondigt rentree aan

Rafaël Nadal keert volgende maand waarschijnlijk terug in het tenniscircuit. Aanstaande maandag hervat hij de training met als doel om vanaf 8 augustus mee te doen aan de Montreal Masters in Montreal. Vorig jaar won hij de titel in de Canadese stad. Het is voor de tennisliefhebbers goed dat Nadal weer terugkeert. Het kan weer interessante ontmoetingen opleveren met onder anderen Federer. Nadal moest door ontstekingen in zijn knie sinds Roland Garros alle toernooien aan zich voorbij laten gaan. Daardoor miste hij ook Wimbledon. Het snelle verlies op Roland Garros en het missen van Wimbledon is Nadal duur komen te staan. Roger Federer die beide grandslams op zijn naam schreef, heeft ook de nummer-1 positie op de wereldranglijst overgenomen van Nadal.

Lees ook:Toptennisssers maken kort na elkaar hun rentree
Lees ook:Nadal niet naar de Olympische Spelen!
Lees ook:Sombere Nadal verwacht moeilijk einde van tennisjaar
Lees ook:Raemon Sluiter blijft sukkelen met pijntjes
Lees ook:Nadal opnieuw vroeg onderuit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>