Andy Murray heeft steun van Queen Elizabeth

De druk op Andy Murray is net als vorig jaar ongekend groot. Zelfs Queen Elizabeth leeft met hem mee. Zij stuurde Murray onlangs een felicitatietelegram na Murrays’ toernooizege op Queens. Dat vertelt een trotse Andy Murray op zijn eigen Twitter. Alle Britten willen eindelijk weer een thuiszege op Wimbledon. De laatste Britse zege dateert uit 1936, toen Fred Perry won.

Leden van het Engelse koninklijk huis nemen regelmatig een kijkje op het Centre Court van Wimbledon. Er is een speciale ‘Royals Box’, waar de royalty’s plaats kunnen nemen. Wanneer leden met blauw bloed een wedstrijd bewonderen, maken de spelers/speelsters bij het verlaten van de baan een kniebuiging voor de royals. Tegenwoordig gebeurt dit alleen nog als er wel iemand zit. Vroeger werd altijd een kniebuiging gemaakt voor de speciale tribune, schrijft Wikipedia.

Lees ook:Wimbledon live: mis niets!
Lees ook:Dak op centre court Wimbledon geeft garanties
Lees ook:Olympische Spelen: Andy Murray en Venus Williams met de fakkel op Wimbledon (video)
Lees ook:Tennisbabes vaker op centre court Wimbledon
Lees ook:KNLTB versterkt positie als tweede sportbond van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>