Olympische Spelen: Andy Murray en Venus Williams met de fakkel op Wimbledon (video)

Andy Murray en Venus Williams hebben het Olympisch vuur weer een stukje verder op weg geholpen naar de Londense eindbestemming aanstaande vrijdag. Murray liep met de fakkel het Centre Court van Wimbledon op, waarna het de eer aan Venus Williams was. Murray gaf in een interview aan dat hij nog even op moest passen om niet de ingang van de baan in brand te steken.

 

De Olympische Spelen begint voor de tennissers op zaterdag. De wedstrijden worden gespeeld op de banen van Wimbledon, die omgetoverd zijn in Olympische Spelen stijl; dus eindelijk kleur op Wimbledon!  


Lees ook:Olympische Spelen: Haase twee onderdelen, geen wildcard voor Krajicek
Lees ook:Wimbledon moet snel het gras herstellen voor de Olympische Spelen
Lees ook:Olympische Spelen: Haase treft sterke Fransman Gasquet
Lees ook:Olympische Spelen: ook Venus Williams jaagt weer op goud
Lees ook:Wimbledon-kampioene Serena Williams blijft winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>