Patty Schnyder verslaat Kim Clijsters in Luxemburg

ClijstersNa een lange tennisavond zijn alle fans van Kim Clijsters weer met de voeten op aarde beland. In de tweede ronde van het WTA-toernooi van Luxemburg ging de speelster uit Bree na drie lange sets onderuit tegen de Zwitserse Patty Schnyder.

Het verlies van Clijsters is enigszins verrassend. Na haar sensationele winst op de US Open was ze in Luxemburg goed begonnen aan het toernooi. Ze haalde moeiteloos de tweede ronde en Patty Schnyder leek mij een te nemen horde. De Zwitserse verloor eerder dit jaar ook al van Clijsters en zakte wat terug op de wereldranglijst. Niets was echter minder waar. Schnyder pakte de eerste set met 6-4. Clijsters vocht zich met 3-6 terug in de wedstrijd.

In een spannende derde set moest een tiebreak de beslissing brengen. Met 8-6 trok de Zwitserse opponente aan het langste eind.

In de kwartfinale stuit Schnyder op de Duitse Lisicki. In een andere kwartfinalepartij staat een Belgisch onderonsje op het programma. Yanina Wickmayer treft Kirsten Flipkens.

Lees ook:Wickmayer trekt in Belgisch feestje aan langste eind
Lees ook:Kim Clijsters ook makkelijk langs Schnyder
Lees ook:Geweldige rentree voor Kim Clijsters
Lees ook:Publiekslieveling Clijsters verslaat vechtjas Schiavone
Lees ook:Kim Clijsters bindt ook Koeznetsova aan zegekar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>