De VrijdagVideo!

Een nieuwe feature op deze blog: na de dinsdagdiscussies beginnen vandaag de VrijdagVideo’s! Gezien de Australian Open die voor de deur staat kan ik weinig anders dan onderstaand filmpje uitkiezen: scherp gemonteerde trainingsbeelden van de vertrouwde toppers in Melbourne onder de felle Australische zon. Als je hiervan niet in de stemming raakt voor de eerste Grand Slam van 2014 weet ik het ook niet meer!

 

Lees ook:Na Kirilenko ziet ook Petrova af van deelname Australian Open
Lees ook:Hewitt terug aan de top: een zegen of vloek voor het Australische tennis?
Lees ook:Zusjes Williams probleemloos door derde ronde Australian Open
Lees ook:Roger Federer recordaantal weken modiale nummer één
Lees ook:WoensdagWeetje #1: Heftige Hitte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>