Nieuwe poll: Is de tenniskalender te vol?

Serena1Roger Federer die een rustpauze neemt, Rafaël Nadal die al een tijdje sukkelt met diverse blessures, twee weken rust voor de pols van Andy Murray, Serena Williams (foto) die zich afgemeld heeft voor het WTA-toernooi van Tokio. De laatste dagen lijkt het wel alsof  de tennistop met grote fysieke malheur kampt. Of zichzelf in bescherming neemt tegen overbelasting. De vraag die opkomt is of het tennisjaar niet te lang is. Vanaf januari tot begin november volgen de toernooien elkaar op. Dat de kalender vol is, is duidelijk. Elke speler in de top-200 kan elke week wel aan de bak, mits hij/zij wil.

Maar te vol? Wat vind jij? Laat je mening horen Tennis.blog.nl. Dit kan door middel van het reageren op berichten of het meestemmen op de poll. De stelling van de nieuwe poll is ‘De tenniskalender is te vol’. Wat is jouw mening? Laat je mening horen!

Lees ook:Nieuwe poll: Wat kan Arantxa Rus op de US Open?
Lees ook:Deelname aan Masters afgedwongen door Del Potro
Lees ook:Zes weken schorsing en boete voor Matwé Middelkoop
Lees ook:Praat mee op de tennisblog!
Lees ook:DINSDAGDISCUSSIE: Toernooienciruit te lang, of juist toe aan 5e Grand Slam?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>