Federer terug in top-5 van de wereld

 

Roger Federer is er dankzij een overtuigende overwinning op Kevin Anderson in Indian Wells in geslaagd om de halve finale te bereiken. Daarmee is de Zwitser voor het eerst sinds september vorig jaar terug in de top-5 van de wereld. De afgelopen weken bezette hij de 8e plaats.

Met Rafael Nadal (1), Stanislas Wawrinka (3), Tomas Berdych (4) en Andy Murray (5) al uitgeschakeld wordt de kans op de titel bij de BNP Paribas Open voor Federer ook steeds groter. Grootste concurrent blijft Novak Djokovic (2) die het vandaag in de kwartfinale mag opnemen tegen Julien Benneteau. Federer zal het zelf nog moeten opnemen tegen Aleksandr Dolgopolov, die eerder van Nadal, Fognini en Raonic won. Deze halve finale tussen de Zwitser en Oekraïner zal morgen plaatsvinden.

Kijk HIER voor alle uitslagen uit Indian Wells.

Lees ook:Fitte Rafaël Nadal maakt rentree in Indian Wells
Lees ook:BNP Paribas Open: Update en uitslagen
Lees ook:De Bakker loot Braziliaan in Indian Wells; tegenstander Nadal nog onbekend
Lees ook:Prestaties Thiemo de Bakker blijven niet onopgemerkt
Lees ook:Murray op tijd wakker tegen Benneteau, toppers naar halve finale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>