Igor Sijsling bij beste tweehonderd tennissers ter wereld

Tennis; AlgemeenIgor Sijsling behoort momenteel bij de beste 200 tennissers ter wereld. Op de nieuwe wereldranglijst van de ATP staat de Amsterdammer op de 198e plaats. Dat is maar liefst 52 plaatsen hoger dan vorige week. De flinke sprong voorwaarts dankt Sijsling aan zijn uitstekende prestaties bij het challengertoernooi in Chuncheon. Daar bereikte hij de finale. Komende week speelt Sijsling in de Verenigde Staten bij het toernooi van Knoxville.

Nederlandse beste tennisser Thiemo de Bakker steeg ook een plaatsje. Hij is nu 98e. Raemon Sluiter , die in Astana de eerste ronde overleefde, klom vijf plaatsen omhoog van de 208e naar de 203e plaats. Andere Nederlanders Jesse Huta Galung en Matwé Middelkoop stegen ook fiks. Huta Galung is nu de nummer 337 van de wereld, Middelkoop staat daar 9 plaatsen onder. Beiden boekten 35 respectievelijk 24 plaatsen winst ten opzichte van vorige week.

Lees ook:Bescheiden terreinwinst Nederlandse tennissers op wereldranglijst
Lees ook:Thiemo de Bakker sluipt weer twee plaatsen omhoog
Lees ook:Thiemo de Bakker krijgt nog beter zicht op top-100
Lees ook:De Bakker zakt twee plaatsen op nieuwste ATP-lijst
Lees ook:Thiemo de Bakker naar 73e plaats op wereldranglijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>