Federer klopt angstgegner Andy Murray

Roger Federer nadert langzaam weer zijn topvorm. De nummer 1 van de wereld klopte in de halve finale van het Masters-toernooi in Cincinnati zijn grootste uitdager, Andy Murray. Federer wist vooral in de eerste set te overtuigen. Hij pakte uiteindelijk met 6-2 het eerste bedrijf. De tweede set was een stuk spannender. Uiteindelijk moest Murray zich na 10-8 in de tiebreak verloren geven.

Voor Federer is de zege een mooie opsteker. De Zwitser speelde in zijn eerste partijen van het Masters-toernooi in Cincinnati niet groots, maar won wel. Vorige week ging hij nog in de kwartfinale van Montreal onderuit. Ook vormde Murray toch langzamerhand een angstgegner voor Federer. De vier vorige confrontaties tussen de nummer 1 en 2 van de wereld werden allemaal door Murray gewonnen.

In de finale is Novak Djokovic de laatste horde voor Federer. Djokovic zette Rafaël Nadal op zijn nummer. Het werd 6-1 en 6-4 voor de Serviër.

Lees ook:Federer rekent in finale Cincinnati met Djokovic af
Lees ook:Murray op tijd wakker tegen Benneteau, toppers naar halve finale
Lees ook:Roger Federer en Andy Murray laten zich niet verrassen
Lees ook:Ultieme test voor de US Open: Federer vs Djokovic
Lees ook:Nadal en Murray probleemloos naar laatste acht Cincinnati

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>