Twee Wimbledon-finales op één dag voor Serena Williams

Serena Williams is vandaag vaste gast op het Centre Court op Wimbledon. Om 15.00 uur mag ze in het enkelspel aantreden tegen Radwanska. Even uitrusten en daarna kan ze na de herendubbelfinale de baan op met haar zus Venus. Ze spelen tegen het Tsjechische duo Andrea Hlavackova en Lucie Hradecka. Kan Serena twee titels in de wacht slepen?

Koudje voor Radwanska
Tennissen levert de Poolse geen problemen op, maar praten zat er vrijdag niet in. Haar persconferentie werd afgezegd vanwege verkoudheid. Radwanska heeft deze vermoedelijk opgelopen door het wisselvallige Londense weer. De finale lijkt echter niet in het geding. Hopelijk is dat inderdaad zo en kan ze Williams goed weerstand bieden.

De Poolse speelt heel het jaar al erg solide. Dit is de kracht die ze moet inzetten tegen de Amerikaanse. Radwanska zal als een muur moeten zijn, weinig fouten maken en hopen dat Serena niet de smaak van winners te pakken krijgt. Bij Williams zaten de ballen er in de wedstrijd tegen Azarenka goed op. Bovendien serveerde ze ijzersterk; 24 aces. Als ze dat niveau weer haalt, vrees ik voor de Poolse.

En de damesdubbel? De zussen zijn samen zo sterk op gras, dat het er niet naar uit ziet dat ze die titel laten schieten.

Wimbledon damesfinale live op tv
Op Nederland 2 is de damesfinale te volgen: 15.00 uur. De BBC zendt daarnaast ook de dubbelfinales uit.

Lees ook:Wimbledon 2012 titel voor powerlady Serena Williams
Lees ook:Ijzersterke Williams en Radwanska naar finale Wimbledon
Lees ook:Tamme finales in Rosmalen: Ferrer en Petrova pakken de titel
Lees ook:Damesfinale in Melbourne bekend!
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 8: thrillers op ladies day met winst voor Williams, Kerber, Azarenka en Radwanska

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>