Titelfavorieten Federer en Williams zonder vertraging verder

Serena1De grootste titelfavorieten voor winst van de Australian Open Roger Federer en Serena Williams hebben donderdag zonder problemen de derde ronde bereikt. De nummers 1 van de wereld bij de mannen en de vrouwen gingen allebei zonder setverlies verder.

Federer trof de Roemeen Victor Hanescu als opponent. De Fed-Express domineerde van meet af aan de partij en dat kwam natuurlijk tot uiting op het scorebord. Eindslag van de partij is 6-2, 6-3 en 6-2. Federer moet de volgende ronde tegen Albert Montanes aantreden.

Serena Williams is de gedoodverfde titelfavoriete bij de vrouwen. Ze lijkt in de makkelijkste helft van het schema te zitten en speelt daarnaast ook gewoon uitstekend tennis. De Tsjechische Petra Kvitova kon de jongste van de zusjes Williams in elk geval niet bijbenen. In de tweede ronde pakte ze slechts drie games: 6-2 en 6-1. Williams moet het in ronde 3 opnemen tegen de Spaanse Carla Suarez Navarro.

Lees ook:Zusjes Williams probleemloos door derde ronde Australian Open
Lees ook:Federer opent tegen Rus Andrejev; Nadal loot thuisspeler Luczak
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 1: titelkandidaten eenvoudig door
Lees ook:Australian Open: de loting!
Lees ook:Australian Open vrouwen: plaatsing en voorbeschouwing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>