Federer opent tegen Rus Andrejev; Nadal loot thuisspeler Luczak

Roger FedererRoger Federer speelt in de eerste ronde van de Australian Open tegen de Rus Igor Andrejev. Dat heeft de loting Down Under bepaald. Andrejev is een goede speler die nog wel eens voor een stunt kan zorgen.

In de vierde ronde wacht het Australische publiek mogelijk een publiekstrekker. In theorie zou Federer dan op local hero Lleyton Hewitt kunnen stuiten. Ook Nikolaj Davydenko (6) en Novak Djokovic (3) zitten in de bovenste helft van het schema.

Nummer 2 van de plaatsingslijst Rafaël Nadal is in het mannenenkelspel  uiteraard in het onderste deel van het schema te vinden. De Spanjaard begint het verdedigen van zijn titel met een partij tegen thuisspeler Peter Luczak. Andy Murray (5), Juan Martin del Potro (4) en Andy Roddick (7) zijn de andere grote namen in dit deel van het schema. Zoals al eerder bericht tennist Roddick tegen één van de twee Nederlanders in het hoofdtoernooi, Thiemo de Bakker.

Lees ook:Andy Roddick ook terug aan het tennisfront
Lees ook:Federer moet hard werken voor de tweede ronde; Söderling al klaar
Lees ook:ATP-titels voor Roddick, Cilic en Davydenko
Lees ook:US Open dag 10 mannen: Berdych stunt, verslaat Federer
Lees ook:Federer loot Murray en Del Potro, Nadal versus Djokovic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>