Pijnlijke laatste Wimbledon-match voor Clijsters 1-6 1-6

Clijsters had meer verdiend, veel meer, maar Kerber had daar geen boodschap aan. De Belgische neemt op een Clijsters-onwaardige manier afscheid van Wimbledon. Ze wist vandaag slechts 2 games te pakken tegen Kerber en neemt zo definitief afscheid van Wimbledon. De Duitse gaat naar de kwartfinales: 6-1 6-1.

Tevoren was duidelijk dat Clijsters flink aan de bak moest tegen de vrouw in vorm. De als achtste geplaatste Duitse speelt al weken goed op gras. Maar Clijsters is Clijsters en je weet nooit hoe ze zich in een wedstrijd kan vastbijten en er met de winst vandoor gaat. Vandaag niets van dat al. De Duitse was van het begin af aan de baas op de baan, maakte geen fouten en gaf uiteindelijk maar twee games weg. Kerber speelt in de kwartfinales tegen haar landgenote Lisicki die Sharapova naar huis stuurde.

Hopelijk vergeet Clijsters deze wedstrijd snel en denkt ze bij haar laatste Wimbledon terug aan het uitschakelen van de geplaatste speelsters Jankovic en Zvonareva.

We kunnen nog één keer Clijsters tijdens een Grand Slam in actie zien: de US Open (eind augustus, begin september) en dan is het klaar. Clijsters is dan niet tennisster/moeder, maar gewoon moeder! Wel één die terug kan kijken op een prachtige tenniscarrière.

Lees ook:Clijsters kan nog geen afscheid nemen van Wimbledon
Lees ook:Olympische Spelen: Kim Clijsters is op jacht naar een medaille
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 7: veel regen en afstraffingen voor Sharapova, Clijsters, Ivanovic en Troicki
Lees ook:Ijzersterke Williams en Radwanska naar finale Wimbledon
Lees ook:Kerber geeft finale uit handen, Li winnares Cincinnati

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>