Ferrer stoomt af op eindzege Unicef Open

Niets of niemand lijkt David Ferrer nog van de Unicef Open overwinning af te kunnen houden. De Spanjaard tikte gisteren Sijsling van de baan en vandaag won hij, zij het in 3 sets, van de Fransman Paire. In de finale wacht de qualifier Philipp Petzschner.

De Fransman Benoit Paire wist als eerste in Rosmalen Ferrer een set af te snoepen, dit mede door snoeiharde services. De eerst set ging met 7-6 naar Ferrer en de twee naar Paire (6-3). In de derde set liet Ferrer zijn grote klasse zien en maakte het spel met 6-1 af. Ferrer, winnaar van Rosmalen in 2008, maakt duidelijk zijn favorietenrol  waar.

In de finale treft Ferrer Philipp Petzschner, tegen wie Ferrer nooit eerder speelde. Petzschner won zijn halve finale met 7-5 7-5 van de Belg Malisse. Petzschner heeft in het dubbelspel grotere kansen. Daarin is hij nog actief met Benjamin Becker.

Lees ook:Tamme finales in Rosmalen: Ferrer en Petrova pakken de titel
Lees ook:Ferrer mept Sijsling van het gras
Lees ook:Rus door, Haase en Bertens eruit in Rosmalen
Lees ook:Tie-breaks leiden Murray en Tsonga naar de halve finale
Lees ook:Damesfinale in Melbourne bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>