Matchpoint killer Paszek stuurt Wozniacki naar huis

De Oostenrijkse Samira Paszek heeft ten koste van Caroline Wozniacki de tweede ronde van Wimbledon bereikt. Paszek liet haar strijdlust zien voor een vol centre court. Na twee matchpoints tegen in de tweede set wist ze alsnog te winnen: 5-7 7-6 6-4. Vorige week flikte Paszek eenzelfde kunstje. Toen kreeg Kerber in de finale van Eastbourne 5 matchpoints, maar ging Paszek er met de toernooiwinst vandoor.

De als zevende geplaatste Wozniacki won de eerste set met 7-5. In de tweede set kreeg de Deense twee matchpoints, maar was het Paszek die er nog een tie-break uit wist te slepen. Met gebalde vuist wist de Oostenrijkse deze te pakken. In de derde set kwam Paszek met 5-3 voor. De Deense gaf echter niet op, brak nog wel een keer terug, maar daarna was het gedaan: 6-4 voor Paszek. De nummer 37 heeft korte tijd om te herstellen. Morgen mag ze aantreden in de tweede ronde tegen Alizé Cornet. En Paszek mag ook nog dubbelen. “Doordat het dak dichtging vanwege de regen werd de baan trager en kwamen er langere rally’s. Een warm bad, goed eten en rust en morgen ben ik er weer klaar voor,” aldus de Oostenrijkse.

Lees ook:Paszek wint thrillerfinale van Kerber
Lees ook:Oostenrijks Anti-dopingbureau verdenkt jong talent
Lees ook:Caroline Wozniacki voorkomt Belgische tennisfinale
Lees ook:De geweldige mentaliteit van Caroline Wozniacki (video)
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 3: verrassingen bij de dames, Wozniacki, Li en Stosur eruit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>