Huta Galung verslaat zichzelf in Zagreb

 

Ik probeer toch meestal niet al te negatief te zijn over de Nederlandse toptennissers, omdat de kranten daarin vaak al zo onverbiddelijk zijn. Maar over het resultaat van de wedstrijd van Jesse Huta Galung van vandaag in Zagreb is, zo zal hij zelf ook toegeven, weinig positiefs te melden. In zijn partij tegen Benjamin Becker (nr 93 van de wereld) kreeg Huta Galung maarliefst 7 matchpoints in de derde set: hij had er twee bij 5-1 40-15, 3 bij 5-3 40-0 en nog eens twee in de tiebreak waarin hij 5-1 en 6-4 voorstond, alvorens met 8-6 ten onder te gaan. Einduitslag: 6-7(4) 6-3 7-6 (6) voor Becker, die nu landgenoot Tommy Haas tegenkomt in de tweede ronde.

Igor Sijsling komt later deze week in actie in Zagreb, hij is als 8e geplaatst voor dit toernooi. Kijk HIER voor het programma en de uitslagen.

Lees ook:Jesse Huta Galung breekt de ban in Toyota
Lees ook:Jesse Huta Galung delft onderspit tegen Jo-Wilfried Tsonga
Lees ook:Toernooiwinst Huta Galung in Antalya-Belek
Lees ook:Sijsling wint in Zagreb van gevaarlijke Slowaak
Lees ook:Jesse Huta Galung sneuvelt in eerste ronde Yokohama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>