US Open deelname Rafael Nadal onzeker!

Deelname aan de US Open later deze maand is erg onzeker voor Rafael Nadal. Dit vertelt de Spaanse tennistopper tegen het Spaanse TV station Laverdad. Nadal heeft na zijn nederlaag in de tweede ronde op Wimbledon geen toernooi meer gespeeld vanwege een knieblessure. “Ik weet niet of ik op tijd hersteld ben voor de US Open. De blessure voelt anders dan de eerder knieblessure”, aldus de gebleseerde Nadal.

Federer hoopt dat Nadal erbij is
Roger Federer geeft in een interview in Cincinatti aan dat hij hoopt dat Nadal op tijd weer fit is voor de US Open. Het verraste de Zwitser dat Nadal zich ook na de Olympische Spelen afmeldde voor de toernooien in Toronto en Cincinatti. “We hadden niets vernomen over de ernst van de blessure”, waardoor Federer dacht dat de Spanjaard snel weer op de baan zou staan.

De US Open begint op 27 augustus. Hopelijk is ook Andy Murray op tijd weer fit. Hij kampt met een lichte blessure na zijn olympische overwinning.

Lees ook:Nadal focust zich op een rentree tijdens de Davis Cup
Lees ook:Nadal niet naar de Olympische Spelen!
Lees ook:Nadal stelt 80.000 mensen teleur; geen demonstratiewedstrijd
Lees ook:Kleine Kraai dreigt US Open te missen
Lees ook:Michaëlla Krajicek had last van hartproblemen (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>