De Bakker loot Braziliaan in Indian Wells; tegenstander Nadal nog onbekend

Tennis; AlgemeenThiemo de Bakker mag niet mopperen over zijn loting in de eerste ronde van het ATP-toernooi in Indian Wells. De beste tennisser van Nederland moet in de eerste schifting zijn racket oppakken tegen de Braziliaan Marcos Daniel, de nummer 86 van de wereld. Mocht De Bakker, zelf 73e op de wereldranglijst, winnen dan is Janko Tipsarevic de opponent in de tweede ronde.

Tipsarevic is als dertigste geplaatst en heeft zoals alle geplaatste spelers een bye in de eerste ronde. Roger Federer wacht in de tweede ronde van de winnaar van de partij tussen Victor Hanescu en Juan Ignacio Chela.

Nadal, die zijn rentree maakt in Indian Wells, heeft nog geen idee wie zijn tegenstander wordt. Hij treft de winnaar van een eersterondepartij tussen twee qualifiers. Rafa is in Indian Wells als derde geplaatst. Hij verdedigt zijn titel. Daarbij staan ook duizend ATP-punten op het spel.

Lees ook:Solide Thiemo de Bakker in tweede ronde Indian Wells
Lees ook:Fitte Rafaël Nadal maakt rentree in Indian Wells
Lees ook:Prestaties Thiemo de Bakker blijven niet onopgemerkt
Lees ook:Krajicek en Rus sneuvelen in kwalificaties Indian Wells
Lees ook:Federer terug in top-5 van de wereld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De Bakker loot Braziliaan in Indian Wells; tegenstander Nadal nog onbekend

  1. André

    What about Haase? Heeft hij zijn beschermde ranking niet ingezet omdat die alleen maar toegang tot de kwalificaties zou geven? Thiemo moet deze pot kunnen winnen, vooral na dat weekje “beesten” in Las Vegas…

      /   Reply  / 
  2. Edward Doelman

    Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar volgens mij speelt Haase volgende week het challengertoernooi in Caltanissetta. In elk geval verdedigt Jesse Huta Galung daar zijn titel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>