Novak Djokovic is de man in vorm

DjokovicNovak Djokovic heeft voor het eerst dit jaar een toernooi uit de Masters Series gewonnen. In de finale van Parijs versloeg de Serviër de favoriet van het thuispubliek Gaël Monfils. De Fransman zorgde er voor dat Djokovic diep moest gaan, maar moest zich na de tiebreak in de derde set gewonnen geven. Het werd 6-2, 5-7 en 7-6 voor Djokovic. De beslissende tiebreak werd met 7-3 afgesloten.

Djokovic zal volgende week bij de ATP World Tour Finals in Londen naast Roger Federer de grote favoriet zijn. Vorige week won hij al het ATP-toernooi in Basel. In de Zwitserse stad versloeg hij toen Roger Federer in de finale. De soms clowneske Serviër is zeker de man in vorm. Eerder deze week bond hij onder meer ook Rafaël Nadal (halve finale) en Robin Söderling (kwartfinale) aan de zegekar.

Lees ook:Novak Djokovic maakte korte metten met Rafaël Nadal
Lees ook:Novak Djokovic klopt Roger Federer in eigen huis
Lees ook:Rafaël Nadal na taaie partij in derde ronde Parijs
Lees ook:Federer en Wawrinka geven Zwitsers publiek reden tot juichen
Lees ook:Toernooizege voor Djokovic, Tsonga en Koeznetsova

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Novak Djokovic is de man in vorm

  1. Rene Schijven

    Volgens mij heeft Novak Djokovic ook al eens het MASTERSERIESTOERNOOI van Indian Wells op zijn naam geschreven. Nee, dit was zeker niet zijn eerste zege in de Masterseries…..

      /   Reply  / 
  2. Edward Doelman Auteur

    Je hebt helemaal gelijk! Het had ‘dit jaar’ moeten zijn. Voor de volledigheid: Djokovic was in eerdere Masterstoernooien de beste in Miami (2007) Montreal (2007) en Rome (2008).

      /   Reply  / 
  3. alex savic

    Indian Wells heeft ie ook gewonnen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>