Kim Clijsters vloert Venus Williams in New York

Kim Clijsters heeft zich onder de laatst acht van de US Open geschaard. De Vlaamse tennisster klopte in een vreemde wedstrijd favoriete Venus Williams (foto).

Vreemd was de wedstrijd zeker, want pas in de derde set begon de wedstrijd eigenlijk. Clijsters was in de eerste set namelijk goed bij de les, retourneerde uitstekend en pakte de set met liefst 6-0. Venus Williams richtte zich op en met haar sterke service hield ze in het tweede bedrijf Clijsters makkelijk in bedwang. De Belgische zakte echter in en prompt eindigde het tweede bedrijf ook in 6-0, maar dit keer voor de Amerikaanse.

In de derde set werd het wel spannend. Clijsters wist een vroege break te plaatsen en wilde die break over de streep brengen. Dat lukte haar uiteindelijk: 6-4.

In de kwartfinale treft de Belgische de Chinese Li Na. Serena Williams bereikte wel de kwartfinale. Zij klopte Daniela Hantuchova eenvoudig: 6-2 en 6-0.

Lees ook:Kim Clijsters zet gefrustreerde Serena Williams te kijk
Lees ook:Kim Clijsters wipt landgenote Flipkens uit US Open
Lees ook:Venus worstelt, Serena makkelijk naar tweede ronde US Open
Lees ook:Kim Clijsters verslaat Justine Henin in boeiende finale
Lees ook:Kim Clijsters en Serena Williams boeken zege

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>