Murray op tijd wakker tegen Benneteau, toppers naar halve finale

Andy Murray heeft zich bij de laatste vier van het Masters-toernooi in Cincinnati geschaard. De Schot was in zijn kwartfinalepartij tegen Julien Benneteau net op tijd wakker. Nadat hij de eerste set met 4-6 verloor en in de tweede met 0-2 achterstond, begon de Brit uiteindelijk zijn eigen spel te spelen. Vervolgens spartelde zijn Benneteau wel tegen, maar drukte Murray gewoon door. Het tweede en derde bedrijf eindigden in 6-3 en 6-1 voor Murray.

In de halve staan mooie affiches op het programma. Allereerst is er de confrontatie tussen Murray en Federer, de nummer 1 en 2 op de wereldranglijst. Federer bereikt de laatste vier dankzij een regelmatige 6-3 en 6-4 winst op Lleyton Hewitt. Murray is sinds afgelopen maandag als nummer 2 op de wereldranglijst de belangrijkste uitdager van lijstaanvoerder Federer. In de andere wedstrijd treft Rafaël Nadal de als vierde geplaatste Novak Djokovic. Beiden wonnen in de kwartfinale hun partij met de cijfers 6-4 en 7-5. Nadal versloeg Tomas Berdych, Djokovic klopte Gilles Simon.

De organisatie van het toernooi in Cincinnati heeft hiermee de gedroomde partijen in de halve finales. De vier halvefinalisten zijn ook de tennissers die als eerste vier ingeschaald zijn.

Lees ook:Nadal en Murray probleemloos naar laatste acht Cincinnati
Lees ook:Federer klopt angstgegner Andy Murray
Lees ook:Olympische Spelen: Federer, Djokovic en Murray in straight sets naar de halve finales
Lees ook:Ultieme test voor de US Open: Federer vs Djokovic
Lees ook:Rafaël Nadal kan na verlies zijn vizier richten op de Davis Cup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>