Na Li zet haar man als coach aan de kant

Na Li, de nummer negen op de WTA ranglijst, zet haar man aan de kant als coach. De 30-jarige Chinese heeft de voormalige coach van Justin Henin, Carlos Rodriguez, gestrikt om haar voortaan te coachen. En haar man, die houdt gewoon de rol als haar man…

Na Li nam het besluit om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Ze geeft aan dat haar man haar altijd goed heeft gecoacht, maar dat ze behoefte heeft aan het onderscheid. Haar man, Jiang Shan, die Na Li het grootste gedeelte van haar carrière heeft gecoacht, blijft wel gewoon meereizen.

Lees ook:De Top 10 Tennis Twitter-accounts!
Lees ook:Van Lottum stopt als coach van ongedisciplineerde Thiemo de Bakker
Lees ook:Een zingende Caroline Wozniacki; kan ze beter niet doen!
Lees ook:Prognose: de top 10 aan het eind van 2014
Lees ook:Robin Haase luistert rentree in Jersey op met overwinning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>