Maria Sharapova komt met sexy snoep: SugerPova

foto: sugarpova.com

Goed nieuws voor de zoetekauwen onder de tennisfans. Vanaf vandaag kun je je tanden zetten in een snoepje van Maria Sharapova. De mondiale nummer één heeft een hele lijn met eigen snoep; hip design en sexy en funny snoepjes. Naast hoge hakjes en rode lippen ontbreken uiteraard de tennisballetjes niet!

Check de SugerPova site: www.sugarpova.com. Zo te zien niet direct in de winkel in Nederland verkrijgbaar (met name de VS), maar daarvoor is dan de webshop als je echt heel graag een snoepje van Sharapova wilt.  

Om 16.00 uur vandaag Nederlandse tijd kun je op de site live de lauchparty volgen.

foto: sugarpova.com

Lees ook:Paralympics: Esther Vergeer gaat zesde gouden plak ophalen
Lees ook:Wimbledon live: mis niets!
Lees ook:Finale Wimbledon 2012: herenfinale om 15.00 uur
Lees ook:Glamour op de Pre-Wimbledon Party
Lees ook:Vergeer en Van Koot strijden vandaag om paralympisch goud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>