Venus Williams terug aan de top

 

Venus Williams, de laatste jaren toch vooral “de zus van (de nummer 1 van de wereld, Serena Williams)”, heeft deze week op zeer overtuigende wijze het WTA-toernooi in Dubai op haar naam geschreven. De huidige nummer 44 van de wereld versloeg in de finale de Française Alizé Cornet met 6-3 6-0. Cornet versloeg eerder deze week nog Serena met 6-4 6-4.

Venus lijkt eindelijk de weg naar de top weer te hebben gevonden, na lange perioden van moeilijkheden en blessures. Met deze overwinning stijgt de oud-Wimbledonkampioene van plek 44 naar plek 31 op de WTA-ranglijst.

Lees ook:Serena Williams uitgeschakeld in Dubai
Lees ook:Olympische Spelen: Andy Murray en Venus Williams met de fakkel op Wimbledon (video)
Lees ook:Koeznetsova wipt op wereldranglijst over Venus Williams
Lees ook:Serena wint, Venus gaat ten onder
Lees ook:Nog geen verrassingen in eerste schifting Wimbledon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>