Serena Williams serveert titelverdedigster Kvitova uit Wimbledon

Serena Williams stevent af op haar vijfde Wimbledontitel. De Amerikaanse won redelijk makkelijk de kwartfinale van de kampioene van vorig jaar, Petra Kvitova. Het werd onder het dak van het centre court 6-3 7-5.

De Tsjechische kon de vorige ronde tegen Schiavone niet echt overtuigen en wist ook nu niet haar beste tennis naar boven te halen. Serena Williams oogde daarentegen een stuk meer gedreven en wist met goed serveren het verschil te maken.

Williams is zesde geplaatst maar zeker een grote titelkandidate. Zeker nu met de uitschakeling van Kvitova (4) en Sharapova (1). In de halve finales treft Williams Azarenka, de nummer twee of de ongeplaatste Paszek. Beide dames wisten in de vorige ronde te imponeren.

Lees ook:Sharapova eruit! Lisicki neemt wraak
Lees ook:Safina vernederd, finale Wimbledon een strijd tussen zusjes Williams
Lees ook:Na Li schakelt Venus Williams uit, Kerber wint van Kvitova
Lees ook:Safina opnieuw aan kop, zusjes Williams zakken op wereldranglijst
Lees ook:Stunt: Kerber maakt einde aan zegereeks Serena Williams, Venus wel door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>