Murray en Ferrer in straight sets naar kwartfinales Wimbledon

Zowel Andy Murray als David Ferrer zijn eenvoudig door naar de kwartfinales. Ook de Duisters Mayer en Kohlschreiber gaan door naar de laatste acht. De mannenpartijen bleven over van de regenachtige maandag. Verder is het vandaag ladies day. Alle kwartfinales van de dames moeten vandaag gespeeld worden, maar of het weer dat toelaat?

Murray en Ferrer in straight sets
De Britten blijven juichen. Hun favoriet is weer een ronde verder. Gisteren pakte hij al de eerste twee sets tegen Cilic en vandaag maakte hij de match vlug af: 7-5, 6-2, 6-3. Morgen neemt Murray het op tegen de menselijke muur, David Ferrer. Ook hij won eenvoudig in drie sets. De Argentijn Juan Martin del Potro wist de muur niet te kraken: 6-3, 6-2, 6-3. Als Ferrer net als vandaag weer foutloos speelt en Murray goed blijft serveren, dan wacht het Britse publiek een spannende pot.

Ook Kohlschreiber had maar drie sets nodig tegen de qualifier Brian Baker. De indrukwekkende zegereeks van de jonge Amerikaan wordt dus gestopt. Het werd 6-1 7-6 6-3.

De Duitser Florian Mayer gaat door ten koste van Richard Gasquet. Gister werd de wedstrijd bij  de stand van 6-3 en 2-1 voor Mayer gestaakt. Uiteindelijk werd het 6-3, 6-1, 3-6, 6-2. Mayer moet nu tegen Djokovic.

Ook Jo-Wilfried Tsonga gaat door naar de laatste acht. De Fransman versloeg de Amerikaan Mardy Fish (die onlangs een hartoperatie onderging): 4-6 7-6 6-4 6-4

Lees ook:Welke vier mannen gaan naar de halve finales op Wimbledon?
Lees ook:Tie-breaks leiden Murray en Tsonga naar de halve finale
Lees ook:Wimbledon 2012: welke 8 mannen pakken vandaag de winst?
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 2: Nadal en Kvitova komen traag op gang
Lees ook:Tennistoppers overleven derde ronde Australian Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>