Clijsters kan nog geen afscheid nemen van Wimbledon

Elke wedstrijd kan haar laatste zijn op Wimbledon, maar vandaag zeker nog niet! Clijsters is door naar ronde vier. Vera Zvonareva gaf ziek op bij een 6-4 4-3 achterstand. Tijdens haar laatste Wimbledon-optreden haalt Clijsters nog alles uit de kast. Ze verloor nog geen set tijdens het toernooi.   

Na Jelena Jankovic is Vera Zvonareva de tweede geplaatste speelster die door Clijsters naar huis wordt gestuurd. Clijsters verspeelde in de eerste set een 3-0 voorsprong, maar wist alsnog orde op zaken te stellen. Bij een 1-2 stand in de tweede set vroeg Zvonareva een medische time-out aan. De dokter controleerde onder meer haar pols en de Russin ging even van de baan. Ze speelde nog een paar games door, maar gaf toen alsnog op.

De volgende ronde wacht Clijsters weer een geplaatste speelster: Angelique Kerber (8). De Duitse verloor vorige week nipt het toernooi van Eastbourne en is ook op Wimbledon bezig met een goede reeks. Ze is een gevaarlijke outsider. Clijsters moet vol in de strijd om van vastbijter Kerber te winnen. Een lastige opgave. Het kan wel eens een fraaie driesetter worden.

Lees ook:Clijsters verslaat de als achttiende geplaatste Jankovic
Lees ook:Pijnlijke laatste Wimbledon-match voor Clijsters 1-6 1-6
Lees ook:Paszek wint thrillerfinale van Kerber
Lees ook:Jankovic mag ticket voor WTA Championships boeken
Lees ook:Na Li schakelt Venus Williams uit, Kerber wint van Kvitova

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>