VrijdagVideo: Watts Australian Open!

Toegegeven, vorige VrijdagVideo was er ook één met Australian Open blunders, maar de filmpjes van Watts blijven op dat gebied toch van ongeëvenaarde klasse. Dus heb je even een kwartiertje, ga er dan eens voor zitten! Absoluut de moeite waard. Ook de muziek die langskomt is zoals altijd ringtone-waardig (“It is nice but my sombrero is too big” reserveer ik alvast bij deze).

 

Lees ook:VrijdagVideo: Australian Open Bloopers!
Lees ook:Haase ziet vol goede moed uit naar 2014
Lees ook:Federer opent tegen Rus Andrejev; Nadal loot thuisspeler Luczak
Lees ook:Welke tennissurprise wacht ons in 2010?
Lees ook:Woensdag(t)Weetje: Murray’s openbaring

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>