VrijdagVideo: Wankelende Wozniacki

We weten van Caroline Wozniacki dat ze waanzinnig goed kan tennissen. Ze maakt het al haar opponenten moeilijk, zeker als ze één van haar foutloze periodes kan oproepen. Dat heeft haar al eens de nummer 1 positie op de wereldranglijst opgeleverd. We weten echter ook dat ze extreem wisselvallig speelt, zeker onder druk. Dit valt vaak op tijdens Grand Slams, en heeft er ook toe geleid dat ze nog nooit zo’n groot toernooi op haar naam heeft mogen schrijven. Deze VrijdagVideo laat duidelijk zien wat er gebeurt als Wozniacki even haar zenuwen niet kan bedwingen: het is een moment in haar tweede ronde partij tegen McHale, waarin ze een service slaat waar elke tennistrainer nachtmerries van krijgt…

 

Lees ook:VrijdagVideo: Australian Open Bloopers!
Lees ook:De geweldige mentaliteit van Caroline Wozniacki (video)
Lees ook:VrijdagVideo: Murray en Serena proberen Federer’s trickshot
Lees ook:Tennismoeder Kim Clijsters pakt zege op US Open
Lees ook:Australian Open vrouwen: plaatsing en voorbeschouwing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>