Olympische Spelen: Andy Murray wint, Radwanska verliest verrassend

Vandaag kwamen de verliezend Wimbledon-finalisten Murray en Radwanska in actie tijdens de Olympische Spelen in Londen. Publiekslieveling Andy Murray (nr. 3) won zijn wedstrijd tegen de Zwitser Stanislas Wawrinka redelijk eenvoudig met 6-3, 6-3. Agnieszka Radwanska verloor verrassend van de Duitse Julia Goerges: 7-5, 6-7, 6-4.

Maria Sharapova (nr. 3) is wel door naar de tweede ronde. Zij gunde Shahar Peer uit Israël maar twee games: 6-2, 6-0. Al eerder won Serena Williams (nr. 4) haar partij makkelijk van Jelena Jankovic: 6-3 6-1. De als eerste geplaatste Azarenka moet nog in actie komen.

Gister bereikte de als eerste geplaatste Federer en de nummer 4 Ferrer de tweede ronde. Ook de nummer 2, Djokovic, is door. Hij verloor nog wel de eerste set van de Italiaan Fognini, maar stelde daarna orde op zaken: 6-7 6-2 6-2 .

Lees ook:Jankovic mag ticket voor WTA Championships boeken
Lees ook:Serena Williams luistert koppositie niet op met toernooizege
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 1: titelkandidaten eenvoudig door
Lees ook:TennisTweet van de week: “a day off today and went for a ride”
Lees ook:Drie Russinnen en Serena Williams in halve finales Toronto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>