KNLTB landelijke competitie UPDATE

Er is nogal wat te doen geweest over de competitie-indeling bij de KNLTB voor de landelijke voorjaarscompetitie 2014, en dan vooral het feit dat de bekendmaking van de competitiepoules zo lang op zich laat wachten. De KNLTB heeft gisteren echter bekend gemaakt dat het wachten bijna voorbij is: morgen (19 maart) zijn de indelingen van de Lotto KNLTB landelijke competitie vanaf 18 uur te vinden op de website van de KNLTB (via MijnKNLTB)!

Kijk hier voor meer informatie

Lees ook:Open Tennisdagen 2014 aanstaande zaterdag van start!
Lees ook:Competitiewijzigingen KNLTB teruggetrokken voor 2014
Lees ook:Arantxa Rus genomineerd voor ITF-award
Lees ook:Van Lottum stopt als coach van ongedisciplineerde Thiemo de Bakker
Lees ook:Robin Haase vandaag in actie voor tweede ronde in Buenos Aires

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>