Video: hoogtepunten eerste set AO-finale

Waar de eindstrijd van de Australian Open 2014 in zijn geheel kwalitatief misschien niet heel goed was in vergelijking met de Grand Slam finales die we gewend zijn, werd dat gecompenseerd door veel spanning en spektakel. Onenigheid tussen de scheidsrechter en Wawrinka, de blessure van Nadal, de zenuwen en het concentratieverlies van de Zwitser toen hem de titel al lang niet meer leek te kunnen ontgaan… Het grootste spektakel kwam toch wel in de eerste set, die trouwens ook de enige set was die wel van opmerkelijk hoog niveau was. Wawrinka sloeg de Spaanse nummer 1 van de wereld compleet van de baan, op een manier zoals ik dat nog nooit gezien heb. Hieronder een overzicht van zijn mooiste ballen (kijk vooral het filmpje helemaal uit want de allerlaatste waanzinnige versnelling met de forehand is de mooiste bal van allemaal):

 

Lees ook:De bal van de week! – Federer’s lucky smash
Lees ook:Wawrinka pakt Australian Open titel
Lees ook:Programma Dag 6 Australian Open
Lees ook:Toch weer afmelding van favoriet ABN-Amro WTT
Lees ook:Uitslagen Australian Open: Dag 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>