Roger Federer komt na setwinst Andy Murray pas op stoom

Roger Federer heeft dinsdagavond uitstekende zaken gedaan in de poulefase van de ATP Finals. In drie sets bleek de Zwitser te sterk voor de Britse publiekslieveling Andy Murray. Met de zege is een plek in de halve eindstrijd binnen handbereik voor Federer.

De Schot kwam in eerste instantie sterk voor de dag in Londen. Hij pakte daarom de eerste set met 6-3. Federer herpakte zich na die set en liet met prachtig spel zien waarom hij de nummer 1 van de wereld is. Die positie komt de rest van het jaar overigens niet meer in het geding, want door de zeges van Federer kan Nadal hem niet meer inhalen. Met de Fed-Express op stoom werd het in het tweede en derde bedrijf 6-3 en 6-1. Zondag had Federer al Fernando Verdasco verslagen.

Vandaag worden de wedstrijden van poule B weer gespeeld. De twee spelers met de eerste overwinning op zak, Robin Söderling en Novak Djokovic, treffen elkaar. Verliezers Nadal en Davydenko vechten voor hun laatste kans.

Lees ook:Federer en Murray pakken eerste winst bij ATP Finals
Lees ook:ATP Finals: Juan Martin del Potro houdt kansen in eigen hand
Lees ook:Federer en Djokovic in vier sets naar halve finale US Open
Lees ook:Novak Djokovic bewijst Fernando Verdasco een goede dienst
Lees ook:Marin Cilic steekt Davydenko de helpende hand toe

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Roger Federer komt na setwinst Andy Murray pas op stoom

  1. tennisboddselbow

    hi just want to know if you can actually post tennis stuff in here.

      /   Reply  / 
  2. Fred

    There is a lot of tennisstuff here, but it is in Dutch….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>