Geen overwerk voor Roger Federer bij rentree

Roger Federer heeft met succes zijn rentree in wedstrijdverband gemaakt. Na een rustpauze van zes weken kon de Belgische qualifier Olivier Rochus geen vuist maken tegen de Zwitserse nummer 1 van de wereld. In zijn geliefde Basel werd het in de eerste ronde 6-3 en 6-4 voor Federer. Geen overwerk dus voor ‘s werelds beste tennisser. Precies zoals dat bij zijn status past.

Roger Federer heeft een bijzondere band met het ATP-toernooi van Basel. Hij won de afgelopen drie jaar het toernooi en was in zijn jonge jaren ballenjongen bij hetzelfde evenement. Na afloop heeft Federer ook gezegd dat hij het tennissen in Basel echt heeft gemist. In de tweede ronde lijkt Federer zich ook nog niet ongerust te hoeven maken. Andreas Seppi uit Italiƫ zal dan zijn tegenstander zijn.

Lees ook:Novak Djokovic klopt Roger Federer in eigen huis
Lees ook:Ballenkinderen gezocht voor ABN AMRO World Tennis Tournament
Lees ook:Ballenjongen steelt de show in partij Andy Murray
Lees ook:Federer en Wawrinka geven Zwitsers publiek reden tot juichen
Lees ook:Federer en Murray maken rentree, Djokovic jaagt op tweede plek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>