Djokovic en Williams winnen in Miami

 

Novak Djokovic heeft voor de vierde keer in zijn loopbaan het ATP Masters-toernooi in Miami gewonnen. In de finale versloeg hij de nummer 1 van de wereld Rafael Nadal met duidelijke cijfers: 6-3 6-3. Het was de 40e ontmoeting tussen de Serviër en de Spanjaard, met de derde overwinning voor Djokovic op rij als gevolg. Dit was mede te danken aan teleurstellend spel van Nadal, die veel ongedwongen fouten maakte.

In het damestoernooi won Serena Williams voor de zevende keer het WTA-toernooi van Miami, door in de finale Na Li te verslaan met 7-5 6-1. De Chinese Australian Open-kampioene kwam in de eerste set op een 5-2 voorsprong, waarna de Amerikaanse nummer 1 van de wereld zich herpakte en geen centimeter ruimte meer gaf aan haar opponente.

Lees ook:Nishikori blijft verrassen in Miami
Lees ook:Veegpartij voor Henin; Williams via tiebreaks naar finale
Lees ook:Sony Open in Miami onderweg
Lees ook:Chinese dames in opkomst
Lees ook:Serena Williams uitgeschakeld in Dubai

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>