Sony Open in Miami onderweg

 

Vandaag is het tijd voor de derde rondes bij het heren- en damestoernooi van Miami. Na spannende wedstrijden gisteren van vooral Maria Sharapova en Serena Williams die beide met de schrik vrijkwamen en hun partijen in 3 sets wonnen, ligt het hoogtepunt van vandaag toch voornamelijk in het mannenschema.

Zo is er de ontmoeting tussen Thiemo de Bakker en Roger Federer, waarvan we eigenlijk alleen maar kunnen hopen dat het een spannende wedstrijd wordt; Grigor Dimitrov treft Kei Nishikori, twee van de grootste rijzende sterren in het ATP-circuit; Andy Murray neemt het open tegen Spanjaard Feliciano Lopez en Novak Djokovic komt in actie tegen de altijd gevaarlijke Florian Mayer.

Kijk hier voor verdere informatie en de volledige speelschema’s van de Sony Open.

Lees ook:Uitslagen Australian Open: Dag 6
Lees ook:Programma Dag 6 Australian Open
Lees ook:De nieuwe wereldranglijst!
Lees ook:Programma dag 10 Australian Open
Lees ook:Rafael Nadal – Stanislas Wawrinka: een vooruitblik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>