Berdych treft Roger Federer in finale Dubai

 

De Tsjechische nummer 6 van de wereld Tomas Berdych, die eerder vandaag van de Duitser Philipp Kohlschreiber won met 7-5 7-5, treft in de finale van het ATP-toernooi in Dubai de grootmeester en vijfvoudig kampioen in Dubai Roger Federer. Federer won in zijn halve finale wedstrijd overtuigend van de nummer 2 van de wereld Novak Djokovic met 3-6 6-3 6-2.

In de vorige ronde zagen we nog een wankelende Federer tegen de taaie landgenoot van Berdych, Radek Stepanek, nu was er een veel beter optreden van de nummer 8 van de wereld. Het belooft morgen een waanzinnige eindstrijd te worden, met beide heren in huidige vorm.

Lees ook:Karlovic slaat wereldrecord aan aces, maar verliest wel
Lees ook:Komt Rafaël Nadal in finale Davis Cup beter voor de dag?
Lees ook:Monte Carlo: Djokovic en Federer overtuigen, Llodra verrast
Lees ook:Federer pakt zesde titel in Dubai
Lees ook:Programma Dag 7 Australian Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>