Djokovic zonder te spelen door naar halve finale Dubai

 

Novak Djokovic is er vandaag in geslaagd om een plekje in de halve finale bij het ATP-toernooi van Dubai te bemachtigen, zonder ook maar een tennisracket te hoeven aanraken. Tegenstander Mikhail Youzhny gaf namelijk op wegens ziekte. Djokovic komt in de halve finale waarschijnlijk Roger Federer tegen – maar dan moet die eerst nog wel “even winnen” van de Tsjech Lukas Rosol.

Die andere Tsjech Tomas Berdych staat op dit moment op de baan, in een mooie kwartfinale tegen de Fransman Jo-Wilfried Tsonga. Op dit moment staat het daar 4-4 in de eerste set. De winnaar gaat het morgen opnemen tegen Philipp Kohlschreiber.

Lees ook:Berdych treft Roger Federer in finale Dubai
Lees ook:Robin Haase speelt tegen Nadal-killer Rosol
Lees ook:Federer terug in top-5 van de wereld
Lees ook:Tie-breaks leiden Murray en Tsonga naar de halve finale
Lees ook:Karlovic slaat wereldrecord aan aces, maar verliest wel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>