Gulbis wint ATP-toernooi van Marseille

 

De Let Ernests Gulbis heeft de finale van het toernooi van Marseille vandaag gewonnen. De nummer 23 van de wereld versloeg de Fransman Jo-Wilfried Tsonga met 7-6 (5) 6-4. Gulbis verloor weinig punten op eigen service en domineerde het spel.

Tsonga is niet de enige Fransman die Gulbis deze week versloeg. Ook Richard Gasquet (nummer 9 van de wereld) en Nicolas Mahut gingen ten onder. Het is voor Gulbis de vijfde ATP-titel van zijn loopbaan.

Lees ook:Isner en Mahut kunnen het ook in 1 uur en 18 minuten
Lees ook:Rafaël Nadal lijkt op tijd in vorm
Lees ook:Topfavorieten ABN-Amro WTT vandaag in actie!
Lees ook:Olympische Spelen: Tsonga wint thriller van Raonic (3e set: 25-23)
Lees ook:Titelverdediger Murray verliest 2e ronde in Queens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>