Nadal stelt 80.000 mensen teleur; geen demonstratiewedstrijd

Rafael Nadal speelt op 14 juli geen demonstratiewedstrijd tegen Novak Djokovic. De Spanjaard, die verrassend in de tweede ronde van Wimbledon verloor, heeft last van een oude knieblessure. Volgens de artsen is twee weken rust voldoende. Het optreden van Nadal op de Olympische Spelen komt niet in gevaar. Dit toernooi wordt later deze maand op de banen van Wimbledon gehouden. Een pijnlijke terugkeer naar het heilige gras.

Door de knieblessure moet hij 80.000 tennisliefhebbers, die een kaartje hadden voor deze wedstrijd, teleurstellen. Er wordt gekeken naar een nieuwe datum. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar een goed doel.

Lees ook:Zwarte markt profiteert van Murray-gekte
Lees ook:Wimbledon-kampioene Serena Williams blijft winnen
Lees ook:Wimbledon moet snel het gras herstellen voor de Olympische Spelen
Lees ook:Nadal focust zich op een rentree tijdens de Davis Cup
Lees ook:500 miljoen dollar, maar geen dak voor US Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>